Ezt ma is könnyen megcsinálhatja bárki.

Nagyon sok nőnél, diagnosztizálnak petefészek miómát és cisztát. Azoknál a nőknél a legnagyobb a kockázat, akik belépnek a változó korba. 

Ezek a miómák szinte biztosan nem jelentenek semmi olyat, ami miatt aggódni kéne, azonban okozhatnak fájdalmat és kényelmetlenséget. A mióma a női méh jóindulatú daganata. A miómák többnyire csoportosan fordulnak elő. A miómák mérete változatos, apró 1-2 cm-es miómák néhány év alatt akár kisebb dinnye méretűvé növekedhetnek. Több kisebb méretű mióma és egy-két paradicsom méretű is megférhet egymás mellett. A mióma, más néven méhizom daganat esetében előfordulhat hogy jól körülhatárolható tok veszi körül.

Annak ellenére, hogy ez nem egy komoly probléma, nem hagyhatod figyelmen kívül. Keress fel egy szakember annak érdekében, hogy ne kerülj veszélybe. A hormonális változás valóban elősegíti a fejlődését.

Otthoni gyógyír miómákra és cisztákra

Hozzávalók:

  •     0,25 liter méz;
  •     1 liter répa juice.

Először is készítsd el a répa juicet.

Hozzávalók:

  • 1 kg sárgarépa
  • víz

A sárgarépákat mosd meg, hámozd meg és vágd karikákra. Fedő alatt tedd fel főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, és párold addig, amíg megpuhul. Ezt követően hagyd hűlni és turmixgépben turmixold krémesre. Ha túl sűrűnek találod, vízzel tovább tudod hígítani.

Ebből a mennyiségből kb. 3 l rostos sárgarépalevet kapsz.

Ha megvan a répa juice, tedd bele a mézet, és alaposan keverd össze.

Adagolás:

1 pohár lé minden étkezéshez. Egy pohár reggeli után, egy ebéd után, és egy vacsora után.

Néhány nap múlva a ciszták és miómák el fognak tűnni a szervezetedből.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!