Már a 16. században alkalmazták ezt a gyógymódot!

A talpra rögzített hagyma enyhíteni a megfázást, csökkenti a lázat, és segít a szervezetnek megszabadulni a méreganyagoktól. Ennek hátterében az áll, hogy a hagyma igen gazdag bizonyos kénvegyületekben - amelyek gyulladáscsökkentő, vírusellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek.

A hagymapakolás elkészítése
Lefekvés előtt tedd a szeletelt hagymát a talpad. Tekerd körbe folpackkal,

hagymaszeletHúzz rá egy jó meleg zoknit. Reggelre elvégzi a munkát! Megszabadítja a szervezetet a káros baktériumoktól és vírusoktól.

hagymaszelet2

Ha duzzadtak a nyirokmirigyek, az fertőzés jelenlétére utal. Tedd a talpadra a hagymát pár éjszakán keresztül, és észlelni fogod, hogy a nyirokcsomók lelohadnak. Természetesen minden este új hagymaszeletekre van szükség.

Kisgyermekeknél is tökéletesen alkalmazható! A megfázáson túl hatásos pl. fogzási problémák és húgyúti fertőzések esetén is!

A lábon több mint 7000 idegvégződés találhat. Az egész szervezetünk leképezése ott van a talpon, így a hagymakarikákat illeszthetjük annak a testrésznek a talpzónájára, amivel problémánk van! A piros körrel jelzett felületre tegyük a hagymát, ha légúti problémánk van.

reflexzónák kép

Természetesen mindkét lábunkra célszerű hagymát tenni. Semmilyen káros mellékhatása nincs! A legjobb, ha az egész talpat befedjük a hagymával!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!