Reggelre csodás dolgot tapasztalt.

Mindenki használ fogkrémet a fogmosás során. De másra?

Mutatunk pár egyéb hasznosítási lehetőséget. Csak ki kell próbálni!

1. A fogkrém a legjobb szagtalanító

Ha erős szagú a kezed, pl. hagymát vagy halat pucoltál, tegyél rá kevés fogrémet, jól dörzsöld szét, majd mosd le. Nyoma sem lesz a szagoknak!

2. Zúzódásoknál csodát művel!

Ha fáj a csuklód, vagy más testrészeden szenvedtél el zúzódást, próbáld ki a fogkrémes gyógymódot. Keverj össze fogkrémet egy kevés testápolóval, majd kend be az érintett felületet. Tekerd be fáslival. Maradjon így egész éjszakára. Reggel meg fogsz lepődni: nyoma sem lesz a fájdalomnak.

3. Remek szőnyegtisztító!

A fogkrém szinte bármilyen szőnyeg szennyeződést eltávolít. Tegye a fogkrémet a foltra, dörzsölje meg nedves fogkefével. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A foltok világosabbak vagy eltűnnek. Szükség esetén ismételje meg az eljárást a szennyeződés teljes eltűnéséig.

4. Megerősíti a körmöket

A fogkrém nagyon jót tesz a körmöknek! Dörzsölje át a körmeit fogkrémmel, majd pár perc múlva mossa le.

5. Eltávolítja a telefon képernyőjéről a karcolásokat

Egy  kevés fogkrémet tegyen egy puha kendőre. Óvatosan dörzsölje körkörösen a karcolásokat. Ezután törölje át a képernyőt egy enyhén nedves ruhával, így eltávolítja a felesleges pasztát. A képernyő ugyanolyan jó lesz, mint az új!

6. Csillogóvá teszi a csaptelepeket

A fogkrémek a krómozott csaptelepek tisztítására is jól használhatók. Kend át alaposan a csaptelepet egy kevés fogkrémmel, majd kissé nedves ronggyal távolítsd el róla. Ragyogni fog!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!